Cultuur en zeilen

Ook in 2018 organiseert BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen weer deze unieke zeilreis! Kom aan boord van een van onze eigen zeiljachten, Beneteau Cyclades 43.4 en Beneteau Cyclades 39.3, en zeil mee langs veel van de verborgen schatten van Griekenland in de Argolische- en Saronische golf. Combineer zeilen en Cultuur in een.

Overdag zeilen we een aantal uur. Voor het Akropolis Griekenland l Zeilen in Griekenland l Senioren zeilvakantie l meezeilen senioren - Mooi Weer Zeilen, BQ Yachting Theater (amfi) van Epidavros in de peloponessosdiner zal er vrijwel elke avond een (korte) lezing zijn over de omgeving en over een bezienswaardigheid. Deze bezienswaardigheid zullen we de volgende morgen (als het nog heerlijk koel is) gaan bezichtigen. Het vervoer naar deze bezichtigingen wordt voor u geregeld.

Wat is er nou leuker dan overdag zeilen, maar ook de cultuur aan land meekrijgen? Zoals u waarschijnlijk weet heeft Griekenland enorm veel geschiedenis, wij (en onze experts ter plaatse) willen u daar graag mee van laten zien! Klik hier om een voorproefje van de route te zien.

In 2018 zullen we op verschillende data vertrekken. We starten vanaf Athene en eindigen hier ook weer. De kosten vindt u terug onder het kopje mogelijkheden.

1 gedachte over “Cultuur en zeilen

  1. Pingback:Portokali! | Zeilen in Griekenland

Gesloten voor reacties.