Een Senioren Zeilvakantie

Wij organiseren in april en in september Senioren zeilvakantie, Astros Griekenland l zeilen met senioren - Mooi Weer Zeilen, BQ Yachtingeen zeilvakantie alleen voor senioren (meer mogelijkheden op aanvraag). Zijn de kinderen het huis uit, bent u alleen of heeft u gewoon zin in een week of 2 weken zeilen op een 43ft of 39ft zeiljacht? Wij zoeken actieve 50plussers die zin hebben om de Middellandse Zee op te gaan! Schrijf u nu in voor deze reis. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten! Lees hier de ervaring van personen die meegezeild hebben.

We zeilen aan boord van een Beneteau Cyclades 43.4 of een Beneteau Cyclades 39.3. Elke morgen staan we op met een heerlijk ontbijt, al dobberend in de haven. Nadat we nog een kopje koffie gedronken hebben gaan we ankerop en varen we naar een ander eiland. Hier hebben we aan het einde van de middag nog tijd om het eiland te verkennen. In de avond gaan we uit eten met de hele groep in een van de vele restaurants die de eilanden rijk zijn. Zo varen we 1 of 2 weken door de Saronische en Argolische golf en daarna verzorgen we desgewenst uw reis terug naar huis weer voor u.

Wanneer u ook erg geintresseerd bent in de vele culturele schatten die Griekenland rijk is, kunt u kiezen voor het Cultuur en Zeilen flottielje. Met dit flottielje bestaat uw vakantie naast zeilen, ook uit culturele uitstapjes en lezingen over de omgeving vol met historie en cultuur.

Hoe kunt u deelnemen:

1. U kunt meezeilen aan boord van onsNico schipperMee zeilen aan boord bij een jacht met schipper - Mooi Weer Zeilen, BQ Yachting eigen jacht. Een Cyclades 43.4 of Cyclades 39.3 met ruimte aan boord voor 8 en 6 personen. U kunt aan boord dan kiezen om actief mee te zeilen, of u kunt heerlijk aan dek van het uitzicht (en misschien wel dolfijnen!) genieten.


2. U kunt ook zelf een zeiljacht huren en dezelfde route meevaren met ons. Elke morgen zullen we een briefing geven om te vertellen over hoe weg te varen en ook hoe u die volgende haven weer in kunt varen. Zo varen we in een flottielje 1 of 2 weken rond. U kunt een jacht via ons inhuren, wij zullen u dan ook helpen bij de check in en de check out. U bent wel zelf verantwoordelijk voor uw gehuurde jacht. U kunt eventueel dan ook een schipper en host inhuren bij BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen, Seniorenzeilvakantie. Dan heeft u zelf niet de zorgen en de inspanning van het zeilen. Ook -indien u een hostess inhuurt – wordt er door de hostess aan boord voor ontbijt en lunch gezorgd. In de avond gaan we in principe uit eten.

Aan boord zijn, in beide gevallen, linnen en handdoeken aanwezig voor een week.

Meezeilen

In de prijs inbegrepen bij meezeilen aan boord:
– Vliegticket
– Transfer van en naar de jachthaven
– Huur van het jacht, schipper en host
– Ontbijt, lunch en drankje aan boord
– Havengelden
– Verbruikte diesel

Zelf een jacht hurenPoros l zeilen in Griekenland l senioren zeilvakantie l flottielje zeilen in oktober - Mooi Weer Zeilen, BQ Yachting

Wanneer je zelf een jacht wilt huren dan is bij de prijs inbegrepen:
– Vliegticket (indien gewenst)
– Transfer van en naar de jachthaven
– Flottielje begeleiding
Extra:
– Schipper en host
– Half pension (wanneer host aan boord)

Extra bij te boeken

Het is mogelijk om extra bij te boeken:
– Half-pension

– Schipper en host (indien zelf een jacht gehuurd)
– Cursus Grieks/Turks koken (2 avonden kookworkshop)
– 3x per week schoon linnen (i.p.v. 1x per week)
– Extra grote cabine

Wil je meer weten over een senioren zeilvakantie? Neem dan contact op en wij zullen met jou je wensen en de mogelijkheden doornemen. Zo maken wij een zeilreis helemaal op maat voor jou en je reisgezelschap.